marți, 19 martie, 2024

Iohannis, reactie ferma dupa incendiul din clubul Bamboo

Distribuie:

Publicat:

Presedintele Klaus Iohannis afirma ca in ceea ce priveste incendiul din clubul Bamboo se pare ca regulile si legile au fost incalcate, adaugand ca, pana nu se va intelege ca legea e una pentru toti, societatea va fi mereu in pericol, potrivit Agerpres.

“In incendiul din clubul bucurestean nu si-a pierdut viata, din fericire, niciun om. Am trecut, insa, pe langa o alta tragedie de proportii. Reguli si legi au fost, se pare, din nou incalcate. Pana nu vom intelege odata pentru totdeauna ca legea e una pentru toti, societatea va fi mereu in pericol”, a scris sambata seful statului pe Facebook.

El le doreste insanatosire grabnica celor raniti si le multumeste salvatorilor.

Un incendiu puternic a izbucnit, sambata dimineata, la clubul Bamboo din Capitala. Clubul a ars in totalitate, cladirea fiind prabusita in cea mai mare parte.

Potrivit ministrului Sanatatii, Florian Bodog, in spitalele din Capitala au ajuns, in urma incendiului din Bamboo, 41 de persoane, unele dintre acestea prezentandu-se cu mijloace proprii la unitatile medicale, insa cele mai multe au fost aduse cu ambulantele SMURD si SABIF.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img