vineri, 29 martie, 2024

Iohannis se indeparteaza de PNL

Distribuie:

Publicat:

Delegatia PNL care a fost la Cotroceni, la consultari cu presedintele Klaus Iohannis, se pare ca nu au iesit prea bine in urma acestei confruntari. Surse liberale ne-au precizat ca presedintele si-a exprimat deschis nemultumirea fata de rezultatul PNL, noteaza stiripesurse.ro.

Surse din PNL ne-au precizat ca presedintele Klaus Iohannis si-a exprimat deschis nemultumirea fata de scorul prost al PNL in aceste alegeri. ”Ne-a intrebat din prima pe cine vrem noi sa propunem premier, dar toata lumea si-a dat seama ca presedintele este ironic. A fost un moment penibil”, ne-a relatat unul dintre liderii PNL, participanti la consultari.

Conform surselor noastre, intalnirea s-a desfasurat si in continuare pe aceleasi coordonate. ”Iohannis a fost extrem de rece si ne-a dat de inteles ca l-am pus intr-o situatie fara iesire, o situatie din care cu greu mai poate iesi fara un razboi care sa-l afecteze major”, ne-au mai precizat surse din PNL.

Liberalii ne-au explicat ca presedintele nici macar nu a vrut sa le spuna ce intentii are sau daca il va numi pe Liviu Dragnea premier, insa le-a dat de inteles ca este pus intr-o incurcatura foarte mare, pentru ca isi risca viitorul politic in aceasta confruntare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img