joi, 25 aprilie, 2024

Ion Cristoiu: „Cea mai bună diversiune pentru a abate atenția de la anticipate ar fi să iasă Dragnea din închisoare”

Distribuie:

Publicat:

Gabriela Antoniu de la Mediafax m-a sunat marți după-amiază pentru a mă face să revin de la Teroriștii din decembrie 1989 (ce temă de teză de doctorat – pe bune – ar fi Radiografia felului în care s-a presa vremii respective, nu numai Televiziunea, dar și Radioul și cotidianele ceaușiste devenite în cîteva ore cotidiane iliesciste, a devenit responsabilă de aproape o mie de morți!) la PNL-iștii din ianuarie 2020 (al cîtelea guvern postdecembrism e pentru mine acesta ?!), mai precis la Diversiunea cu anticipatele. Am răspuns unor întrebări puse la telefon. Pe baza zicerilor mele agenția a întocmit un text pe care-l redau mai jos.

 Am lăsat titlul pus de Mediafax, deoarece el mi se pare a exprima perfect semnalul meu de avertizare în privința unei posibile diversiuni pe cît de ieftine, pe atît de eficientă :

Ieșirea lui Liviu Dragnea din închisoare !

Cea mai bună diversiune pentru a abate atenția de la anticipate ar fi să iasă Dragnea din închisoare

Promulgarea Legii privind dublarea alocațiilor pentru copii nu are legătură cu un război Iohannis-Orban pe organizarea anticipatelor, alegeri care ar putea fi date uitării prin declanșarea unei diversiuni ieftine, dar eficiente: eliberarea lui Liviu Dragnea din închisoare, afirmă Ion Cristoiu.

Jurnalistul Ion Cristoiu a declarat marți, pentru MEDIAFAX, că asistăm la o cursă a înarmărilor între Palate, iar gestul președintelui de a promulga legea privind dublarea alocațiilor pentru copii reprezintă un șaf dat premierului Orban pe care nu a dorit să-l protejeze, așa cum a procedat Traian Băsecu cu Emil Boc în cazul tăierii salariilor pentru bugetari.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img