vineri, 19 aprilie, 2024

Ion Cristoiu, despre reactia Laurei Codruta Kovesi dupa ce a fost pusa sub acuzare: “Reactia ei este isterica”

Distribuie:

Publicat:

Ion Cristoiu a vorbit in aceasta seara, la un post de televiziune, despre citatia primita de fosta sefa a DNA, Laura Codruta Kovesi, si despre reactia acesteia.     

“Mi-am dat seama cat este de slaba. Jocul este acesta: te-a chemat, te duci sa-ti demonstrezi vinovatia. Ea si echipa ei, binomul, ne-au spus 10 ani ca atunci cand suntem convocati nu avem voie sa nu venim. Iat-o pe ea facand asta acum!

Raluca Turcan cere ca persoanele care o ancheteaza pe Kovesi sa fie anchetate. E o ratacita.

Ne intoarcem la ce ni s-a spus 10 ani! Cand te-a chemat la ancheta penala, te duci acolo, modest, te aperi cu avocatul. Acum nu mai functioneaza nimic din ceea ce ni s-a zis. Kovesi are reactii nefiresti. Ea stie ca sunt probe, iar reactia ei este isterica.

Ea trebuie sa treaca, in Parlamentul, ca sa fie procuror-sef, de Consiliul in care sunt toti sefii de stat. E greu de presupus ca va fi unanimitate, asa cum se cere, ca un presedinte nu va spune ca o penala din Romnania nu poate fi procuror. Nu e operatiunea PSD-ului si nici a lui Tudorel Toader. Operatiunea este condusa de Klaus Iohannis”, a spus Ion Cristoiu la Romania TV.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img