News Flash:

Ion Iliescu,DAT AFARA din Biroul Permanent al PSD

19 Octombrie 2015
1269 Vizualizari | 1 Comentarii
Ion Iliescu nu mai face parte din Biroul Permanent National al PSD, Liviu Dragnea explicand ca ar fi fost o greseala ca fostul presedinte sa mai fie mentinut in aceasta structura de conducere. Dragnea a adaugat ca Ion Iliescu poate veni la orice reuniune a partidului.

"Era o greseala sa-l mentinem pe dl. Iliescu in BPN. Presedintele de onoare nu poate sta intr-o structura executiva, presedintele de onoare este un om care a fondat partidul, care primeste respectul partidului, dar care nu participa efectiv la structurile executive. Poate sa vina oricand la orice dezbatere, la orice structura de conducere, dar cred ca era necesar sa-l scoatem din acest formalism", a explicat Dragnea.

ion iliescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Mihai  | #3738
Bani numai pentru cei seriosi! Selectam oameni foarte seriosi pentru colaborare part-time la domiciliu. Oferim contract de comision si instruire în totalitate gratuita, pas cu pas, plus indrumare personala. Cerem: seriozitate absoluta, cunostinte elementare de navigare pe internet, de folosire a emailului, de lucru cu documente word si pdf. Numai cei foarte, foarte seriosi sunt rugati sa ceara mai multe informatii la adresa de email: mihaisidianapavel@yahoo.com
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0965 (s) | 24 queries | Mysql time :0.038221 (s)