joi, 18 aprilie, 2024

IPJ VASLUI: ACTIUNI PENTRU SIGURANTA COMUNITATII

Distribuie:

Publicat:

Politistii vasluieni au desfasurat activitati suplimentare pentru prevenirea faptelor antisociale si pentru mentinerea ordinii si linistii publice pe raza municipiului Vaslui.

In noaptea de 09/10.12.2017, aproximativ 40 de politisti din cadrul IPJ Vaslui (politisti de ordine publica si de investigatii criminale din cadrul Politiei municipiului Vaslui, de investigare a criminalitatii economice, sprijiniti de politisti din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale), in colaborare cu jandarmi din cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Vaslui si reprezentanti ai altor institutii, au actionat pe raza municipiului Vaslui. Actiunea s-a axat pe prevenirea si combaterea activitatilor ilegale in domeniul sigurantei si ordinii publice si combaterea evaziunii fiscale.

Politistii au constatat o infractiune la Legea 8/1196 privind dreptul de autor si drepturile conexe, precum si 6 contraventii. Pe numele a 2 persoane fizice au fost aplicate sanctiuni contraventionale, in valoare de 970 lei, pentru abateri la regimul rutier si la respectarea ordinii si linistii publice.

De asemenea, politistii au efectuat controale pe linia pazei obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor la 12 obiective din municipiul Vaslui si au legitimat peste 140 de persoane.

A fost intocmita documentatia necesara in cazul a 2 societati comerciale care isi desfasurau activitatea, desi nu aveau autorizatie de functionare valabila, urmand a se lua masuri legale.

Astfel de activitati vor fi desfasurate in sistem integrat, impreuna cu celelalte institutii cu atributii in asigurarea ordinii si linistii publice si in perioada urmatoare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img