News Flash:

IPJ VASLUI: Actiuni pentru verificarea legalitatilor comertului cu alimente

14 Aprilie 2016
2087 Vizualizari | 0 Comentarii
Premergător sărbătorilor pascale, Inspectoratul de Poliție al Județului Vaslui desfășoară acțiuni pentru prevenirea și combaterea ilegalităților din domeniul comerțului cu produse alimentare.


Joi, 14 aprilie , poliţişti din cadrul structurilor de investigare a criminalității economice și poliție rutieră din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui au desfășurat pe raza orașului Negreşti şi comunelor limitrofe, precum şi pe raza comunelor Dragomireşti, Puieşti şi Voineşti o acţiune pentru prevenirea faptelor ilicite de comerţ şi a evaziunii fiscale.

    Activitățile de control au fost efectuate de polițiști la 18 societăți comerciale și 9 intreprinderi individuale și au fost verificate documentele de provenienţă, modul de înregistrare a operaţiunilor comerciale, dar şi condiţiile de depozitare și vânzare a mărfurilor.

    Polițiștii au aplicat 21 de sancţiuni contravenţionale, în coformitate cu prevederile  Legeii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite. Valoarea sancţiunilor contravenţionale aplicate este de 37.000 lei. De asemenea, au fost constatate trei infracțiuni de natură economică.

    Astfel de acțiuni vor fi continuate pentru protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite precum și pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor economice.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0695 (s) | 24 queries | Mysql time :0.012771 (s)