vineri, 29 martie, 2024

IPJ VASLUI: ARESTAT PREVENTIV PENTRU FURTURI DIN LOCUINTA

Distribuie:

Publicat:

Politistii vasluieni au retinut un barbat de 21 de ani din municipiul Vaslui banuit de comiterea a trei infractiuni de furt calificat si doua infractiuni de tentativa la furt calificat.

La data de 22 iunie, politistii din cadrul Politiei Municipiului Vaslui – Biroul de Investigatii Criminale  au probat activitatea infractionala a unui barbat de 21 de ani, din Vaslui, judetul Vaslui  banuit de comiterea a trei infractiuni de furt calificat si doua infractiuni de tentativa la furt calificat.

Politistii au stabilit faptul ca in perioada mai-iunie a.c., acesta a patruns in cinci locuinte de pe raza  municipiului Vaslui  de unde a  sustras mai multe bunuri electronice, electrocasnice, parfumuri, bijuterii din aur dar si alte bunuri de valoare, valoarea prejudiciului creat fiind de aproximativ  10 000 lei.

In cauza au fost efectuate un numar de 3 perchezitii domiciliare, ocazie cu care s-a reusit recuperarea unor bunuri dintre cele sustrase, in valoare de aproximativ 5 000 lei, bunuri care au fost restituite persoanelor vatamate.

Barbatul a fost retinut pentru o perioada de  24 de ore in ziua de 22 iunie a.c  iar in data de 23 iunie a.c. a fost prezentat  Parchetului de pe langa Judecatoria Vaslui si Judecatoriei Vaslui, cu propunerea de arestare preventiva, instanta emitand mandat de arestare preventiva pentru 30 zile.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img