vineri, 19 aprilie, 2024

IPJ Vaslui : ”CLEAN STATIONS” – Actiune in statiile CFR – FOTO

Distribuie:

Publicat:

In aceasta dimineata, Politia Romana, prin Directia de Politiei Transporturi, a desfasurat  o actiune la nivel national, pentru prevenirea si combaterea faptelor ilegale in zona statiilor CFR.

Timp de 4 ore, peste 1.400 de politisti de la transporturi, rutiera si ordine publica au desfasurat controale in zona a 324 de statii de cale ferata.

S-a avut in vedere depistarea calatorilor fraudulosi, prevenirea furturilor, depistarea persoanelor fara adapost, prevenirea actelor de cersetorie si comert ambulant, precum si descurajarea oricaror fapte ilegale.

In activitati au fost angrenati si jandarmi, politisti locali si colegi de la alte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne.
La nivelul judetului Vaslui, in intervalul orar 06.00 – 10.00, au actionat 16 politisti din cadrul structurilor transporturi feroviare, sprijiniti de politisti rutieri si de ordine publica din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Vaslui, in statiile CFR din Vaslui, Barlad si Zorleni, precum si in zonele adiacente acestora.

Cu ocazia activitatilor desfasurate, urmare a abaterilor constatate, politistii au aplicat  peste 50 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de peste 9.000 lei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img