joi, 18 aprilie, 2024

IPJ VASLUI: Dosare penale pentru infractiuni la regimul circulatiei rutiere

Distribuie:

Publicat:

La sfarsit de saptamana, s-au inregistrat doua accidente de circulatie soldate de doua persoane ranite usor. Politistii rutieri efectueaza cercetari pentru stabilirea cu exactitate a conditiilor in care s-au produs cele doua evenimente rutiere.

Politistii Biroului Rutier Barlad au efectuat cercetari cu privire la un accident de circulatie produs in dupa-amiaza de vineri 1 aprilie, pe strada Republicii din municipiul Barlad.

    C. George, in varsta de 19 ani, din comuna Zorleni, a condus un autovehicul in zona stadion si din cauza faptului ca nu s-a asigurat in mod corespunzator la trecerea de pe banda 2  pe banda 1, a acrosat un barbat, in varsta de 45 ani, care se deplasa  pe o bicicleta in mod regulamentar. Victima a fost transportata la Spitalul municipal de urgenta Barlad unde a fost diagnosticata cu „contuzie glezna”.

    Dupa producerea accidentului, conducatorul auto a parasit locul faptei, fiind identificat  la scurt timp de catre politisti pe strada Nicolae Iorga. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest rezultand valoarea de 0,21 mg/l alcool pur in aerul expirat.

    Pe numele conducatorului auto, politistii au intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului.

Sambata, 2 aprilie, la numarul de urgenta 112 a fost primita o sesizare cu privire la producerea unui accident de circulatie in localitatea Floreni, suburbie a orasului Murgeni.

    Din cercetarile efectuate, politistii Politiei orasului Murgeni au stabilit faptul ca un minor, in varsta de 14 ani, din municipiul Barlad, aflat in vizita la o familie, din localitatea Floreni, a sustras cheile unui autovehicul parcat in fata portii de acces in locuinta proprietarului.

A condus autovehiculul aproximativ 10 m, lovind o femeie in varsta de 68 ani, din orasul Murgeni. Victima a fost transportata la Spitalul municipal de urgenta Barlad  cu diagnosticul initial de „policontuzii”.

    In cauza, politistii efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de furt in scop de folosinta, conducerea unui autovehicul fara permis de conducere si vatamare corporala din culpa.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img