vineri, 19 aprilie, 2024

IPJ Vaslui : patru barbati retinuti pentru lovire

Distribuie:

Publicat:

 Patru barbati, cu varste cuprinse intre 22 si 25 de ani, din Brahasoaia, comuna Stefan cel Mare, judetul Vaslui, au fost retinuti pentru savarsirea infractiunii de lovire sau alte violente.

Politistii din cadrul Biroul de Ivestigatii Criminale – Politia Municipiului Vaslui au probat activitatea infractionala a patru barbati, cu varste cuprinse intre 22 si 25 de ani, din Brahasoaia, comuna Stefan cel Mare, judetul Vaslui, banuiti de comiterea infractiunii de lovire sau alte violente.
Din cercetarile efectuate, s-a constatat faptul ca in dimineata zilei de 30 iunie a.c., ora 04.10,  in vecinatatea unui club din municipiul Vaslui, un barbat de 21 de ani din Vaslui a fost agresat de cei patru barbati, fiind lovit cu pumnii si picioarele in zona capului, unul dintre agresori lovindu-l si cu o sticla. Situatia conflictuala ar fi fost favorizata de discutii avute de persoana vatamata cu persoanele banuite de savarsirea infractiunii, in acea noapte, in timp ce se aflau in club.

In urma agresiunii, victima a suferit leziuni care necesita 8-9 zile de ingrijiri medicale.

Miercuri, 03 iulie, barbatii au fost retinuti pentru 24 de ore, urmand ca in cursul zilei de maine, sa fie prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Vaslui care sa dispuna o masura preventiva.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img