joi, 25 aprilie, 2024

IPJ VASLUI: POLITISTII ACTIONEAZA PENTRU PREVENIREA EVENIMENTELOR RUTIERE

Distribuie:

Publicat:

Politistii Serviciului Rutier Vaslui, vor actiona la sfarsitul saptamanii pentru asigurarea unui climat de siguranta rutiera pe principalele artere din judet.

Peste 60 de politisti vor actiona, in perioada 13-15.10.2017, pe raza judetului Vaslui pentru siguranta traficului rutier. In acesta perioada se preconizeaza ca principalele artere de circulatie din judet vor fi tranzitate de un numar insemnat de vehicule, care se vor deplasa catre si dinspre municipiul Iasi, in pelerinaj la Moastele Sf. Parascheva. 

Actiunea vizeaza impunerea unui climat de ordine si siguranta publica si are ca obiectiv reducerea riscului rutier.

Politistii recomanda conducatorilor auto sa adopte o maniera prudenta de conducere si sa adapteze permanent viteza de rulare la conditiile de drum si trafic.

Pastrati-va calmul, nu uitati de politetea rutiera si nu blocati intersectiile. De asemenea, nu va angajati in depasirea coloanelor de autovehicule.

Nu consumati alcool si nu conduceti daca simtiti ca sunteti obositi! Evitati sa vorbiti la telefonul mobil in timp ce conduceti masina, daca nu aveti atasat la acesta dispozitivul de tip “hands-free”.

Si pietonilor le recomandam sa-si sporeasca atentia, sa evite pe cat posibil folosirea partii carosabile, mai ales dupa lasarea intunericului si in conditii de vizibilitate redusa, sa se asigure temeinic inaintea traversarii drumurilor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img