vineri, 29 martie, 2024

IPJ VASLUI: POLITISTII AU FOST LA DATORIE IN MINIVACANTA DE SFANTA MARIA

Distribuie:

Publicat:

In 4 zile, politistii au aplicat peste 700 de sanctiuni contraventionale, au retinut 43 de permise de conducere si au retras 8 de certificate de inmatriculare auto.

Pentru ca, in minivacanta de Sfanta Maria, cetatenii sa se bucure in siguranta de timpul liber, in perioada 11 – 15 august a.c., zilnic, politistii din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Vaslui au desfasurat activitati in teren, pentru prevenirea faptelor antisociale, apararea patrimoniului public si privat, dar si pentru cresterea sigurantei rutiere si a transporturilor feroviare.

In perioada 11-14 august, au fost sesizate 77 de infractiuni, dintre care 26 de infractiuni  contra persoanei si 24 de infractiuni contra patrimoniului. In aceasta perioada, au fost surprinsi in flagrant 5 autori de infractiuni si fata de 5 persoane au fost luate masuri preventive.

Au fost aplicate 718 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 296. 554 de lei, dintre care 89 pentru nerespectarea normelor privind ordinea si linistea publica.

In urma activitatilor desfasurate in trafic, pentru salvarea de vieti omenesti, politistii au aplicat 558 de sanctiuni contraventionale prevazute de O.U.G. nr.195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, dintre care 7 pentru consum de alcool si 165 pentru viteza neregulamentara. De asemenea, politistii rutieri au constatat 10 infractiuni la regimul circulatiei rutiere.

 Ca masura complementara, politistii au confiscat bunuri in valoare de 2026 de lei, au retinut 43 de permise de conducere, dintre care 6 pentru consum de alcool si 18 pentru viteza, fiind retrase 8 de certificate de inmatriculare auto.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img