joi, 28 martie, 2024

IPJ VASLUI: RETINUT PENTRU SAVARSIREA INFRACTIUNII DE TALHARIE

Distribuie:

Publicat:

Un barbat in varsta de 39 de ani, din municipiul Vaslui, a fost retinut in aceasta seara de catre politisti, sub aspectul savarsirii infractiunii de talharie. In cursul zilei de maine, acesta va fi  prezentat unitatii de parchet pentru dispunerea unei masuri preventive.
    
In dupa-amiaza zilei de miercuri, 17 mai, in jurul orei 17.00, un barbat in varsta de 39 de ani, din municipiul Vaslui, in timp ce se afla in zona  Teatrului de Vara din localitate, a smuls telefonul mobil din mana unei femei de 43 de ani, din municipiul Vaslui. Dupa comiterea faptei, acesta a parasit zona in fuga. Alertati de strigatele femeii, doi trecatori au fugit dupa acesta, reusind sa-l prinda la scurt timp. La fata locului s-a deplasat un echipaj de ordine publica, iar barbatul a fost condus la sediul Politiei Municipiului Vaslui, pentru audieri.

Politistii de investigatii criminale au retinut barbatul sub aspectul savarsirii infractiunii de talharie, iar in cursul zilei de maine urmeaza sa il prezinte la Parchetul de pe langa Judecatoria Vaslui, cu propunerea de dispunere a unei masuri preventive.

Prejudiciul, in valoare de aproximativ 1500 de lei, a fost recuperat si inapoiat persoanei vatamate.

In acest caz, victima infractiunii de talharie a dat dovada de prezenta de spirit strigand dupa ajutor, iar cei care au plecat in urmarirea barbatului au actionat rapid pentru a ajuta o persoana aflata in dificultate.

Conducerea Inspectoratului de Politie al Judetului Vaslui apreciaza gestul celor doi barbati care, prin atitudinea lor, au dat dovada de omenie si spirit civic, si le multumeste public. Unul dintre acestia este subofiter in cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Vaslui, aflat in timpul liber, iar celalalt este angajat al unui cotidian din judetul Vaslui. 

Pe aceeași temă

Articolul precedent
Articolul următor

Cele mai citite

spot_img