joi, 25 aprilie, 2024

IPJ Vaslui: Retinut pentru savarsirea mai multor infractiuni

Distribuie:

Publicat:

Un barbat de 24 de ani din comuna Solesti, banuit de comiterea infractiunilor de talharie, conducere sub influenta bauturilor alcoolice si conducerea unui autovehicul fara permis de conducere a fost retinut de politisti pentru 24 de ore.

Politistii din cadrul Sectiei 2 Politie Rurala Vaslui au probat activitatea infractionala  a barbatului, pe numele lui fiind intocmit dosar de cercetare penala sub aspectul savarsirii infractiunilor de talharie, conducere sub influenta bauturilor alcoolice si conducerea unui vehicul fara permis de conducere.

Urmare a cercetarilor efectuate, politistii au stabilit faptul ca in ziua de 10 iunie a.c. barbatul a sustras, prin smulgere, telefonul mobil varului sau in varsta de 17 ani. De asemenea, politistii au stabilit ca in aceeasi zi, barbatul, fara a detine permis de conducere, s-a deplasat impreuna cu alti prieteni, cu masina proprietate pe raza localitatilor Serbotesti si Codaesti, unde a consumat bauturi alcoolice.

Barbatul a fost retinut de politisti pentru o perioada de 24 de ore, iar ulterior a fost prezentat la Parchetul de pe langa Judecatoria Vaslui, respectiv Judecatoria Vaslui cu propunerea de dispunere a unei masuri preventive.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img