joi, 25 aprilie, 2024

IPJ VASLUI: RETINUTI PENTRU INFRACTIUNI DE FURT SI TALHARIE

Distribuie:

Publicat:

Trei persoane au fost retinute de politisti pentru comiterea de infractiuni de furt si talharie. O persoana este deja arestata preventiv, iar celelalte doua urmeaza sa fie prezentate astazi in fata organelor judiciare, cu propunerea de dispunere a unei masuri preventive.

La sfarsitul lunii septembrie, politistii Sectiei 2 de Politie Rurala Vaslui au fost sesizati despre comiterea unei infractiuni de talharie, victima fiind un barbat din satul Fastaci, comuna Cozmesti.

Urmare a demararii cercetarilor, politistii au stabilit faptul ca trei tineri, in varsta de 20, 21 si respectiv 24 de ani, din comuna Cozmesti, au patruns fara drept in curtea locuintei victimei, au lovit-o si i-au sustras suma de 250 de lei.

Politistii au probat activitatea infractionala a celor trei tineri, iar in ziua de 08 octombrie a.c., tanarul de 24 de ani a fost retinut de politisti pentru 24 de ore. Ulterior, pe numele acestuia a fost emis mandat de arestare preventiva, pentru savarsirea infractiunii de talharie.

Miercuri, 18 octombrie, politistii Sectiei 2 de Politie Rurala Vaslui l-au retinut pe tanarul de 21 de ani banuit de comiterea faptei, urmand ca astazi sa il prezinte la Parchetul de pe langa Judecatoria Vaslui, cu propunerea de dispunere a unei masuri preventive.

Politistii continua activitatile de investigatii pentru depistarea tanarului de 20 de ani, care in prezent se sustrage cercetarilor.

De asemenea, politistii de investigatii criminale din cadrul Politiei orasului Negresti au retinut un barbat de 30 de ani, din orasul Negresti, banuit de comiterea infractiunii de furt.

In seara de 18 octombrie a.c., acesta a patruns, fara drept, in locuinta unui barbat din orasul Negresti si i-a sustras o soba metalica si o bicicleta.

Barbatul a fost retinut 24 de ore, iar astazi urmeaza sa fie prezentat la Parchetul de pe langa Judecatoria Vaslui cu propunerea de dispunere a unei masuri preventive.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img