joi, 25 aprilie, 2024

IPJ VASLUI: RETINUTI PENTRU SAVARSIREA INFRACTIUNII DE TALHARIE

Distribuie:

Publicat:

Politistii vasluieni au identificat doi barbati in varsta de 20, respectiv 40 de ani, banuiti de comiterea infractiunilor de talharie. Barbatii au fost arestati preventiv pentru o perioada de 30 de zile.

    Politistii Sectiei 1 Politie Rurala Vaslui efectueaza cercetari fata de un barbat in varsta de 20 de ani, din comuna Dragomiresti, banuit de savarsirea infractiunii de talharie. Victima infractiunii este un barbat de 21 ani, din comuna Pungesti.
    Urmare a cercetarilor efectuate, politistii au stabilit faptul ca in ziua de 15 iulie a.c., in timp ce barbatul de 21 de ani se intorcea cu o caruta spre domiciliul sau, s-a oprit la o petrecere in localitatea Doagele. Aici, a stat aproximativ 15 minute si s-a intalnit cu barbatul de 20 de ani, pe care il cunostea din vedere. La plecare, barbatul de 20 de ani l-a agresat pe barbatul de 21 de ani si i-a sustras din buzunar suma de 2400 de lei.
    De asemenea, politistii Sectiei 2 Politie Rurala Vaslui au probat activitatea infractionala a unui barbat de 40 de ani, din comuna Osesti, banuit de comiterea infractiunii de talharie fata de un consatean in varsta de 45 de ani.
    Politistii au stabilit faptul ca in ziua de 15 iulie a.c., barbatul de 45 a sustras prin agresiune, telefonul mobil al vecinului sau de 40 de ani.
Cei doi barbati banuiti de savarsirea faptelor au fost retinuti de politisti pentru o perioada de 24 de ore, ulterior fiind prezentati la Parchetul de pe langa Judecatoria Vaslui, respectiv Judecatoria Vaslui cu propunerea de dispunere a unei masuri preventive.
Fata de acestia a fost dispusa masura arestului preventiv pentru o perioada de 30 de zile.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img