joi, 18 aprilie, 2024

IPJ VASLUI : URMARIT INTERNATIONAL, DEPISTAT DE POLITISTII VASLUIENI

Distribuie:

Publicat:

Un barbat cautat la nivel international de autoritatile judiciare din Italia pentru comiterea infractiunii de trafic de droguri a fost depistat de politistii din Vaslui. Pentru depistarea celui in cauza, politistii au beneficiat de date si informatii suplimentare obtinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Politieneasca Internationala – Inspectoratul General al Politiei Romane.

La data de 17 mai a.c., politistii de investigatii criminale din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Vaslui au depistat pe raza comunei Cretesti un barbat in varsta de 40 de ani, cetatean albanez, urmarit international.

Pe numele sau, autoritatile judiciare din Italia au emis un mandat european de arestare, barbatul fiind condamnat pentru infractiunea de trafic de droguri, fapta comisa pe teritoriul acestui stat, in perioada 2000 – 2001.

Cel in cauza a fost retinut pentru 24 de ore, iar ulterior acesta a fost prezentat la  Curtea de Apel Iasi, in vederea demararii procedurilor de predare catre autoritatile din Italia.

Pentru depistarea celui in cauza, politistii au beneficiat de date si informatii suplimentare obtinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Politieneasca Internationala – Inspectoratul General al Politiei Romane.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img