marți, 19 martie, 2024

IPJ VASLUI: ZIUA JURĂMANTULUI DE CREDINȚĂ – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Joi,19 ianuarie, la sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui a avut loc festivitatea de depunere a jurământului de credință de către agenții de poliție încadrați direct.

La momentul festiv, Inspectoratul de Poliție al Județului Vaslui a fost reprezentat de domnul comisar șef  Panțiru Gabriel Doru, desemnat inspector șef, de șefii de subunități, de șefii serviciilor de ordine publică, rutier și resurse umane, de reprezentanții organizațiilor sindicale și profesionale și de noii colegi care fac parte din structurile de ordine publică și poliție rutieră.

Pentru început, noilor polițiști le-a fost adresat un mesaj de bun venit la Inspectoratul de Poliție al Județului Vaslui.

Șeful inspectoratului le-a transmis mesaje de încurajare în cariera pe care și-au ales-o și le-a specificat faptul că acestă meseria implică multă responsabilitate, autoritate, putere de anticipare a evenimentelor, hotărâre, onestitate și încredere în puterea legii. Polițistul este obligat să respecte aceste valori astfel încât să atragă respectul comunității în care își desfășoară activitatea.

Apoi, a urmat momentul solemn de depunere a jurământului de credință. Cu emoțiile specifice acestui moment, noii polițiști au jurat:

Să respecte Constituția,
Drepturile și libertățile fundamentale ale omului,
Să aplice în mod corect și fără părtinire legile țării,
Să îndeplinească cu răspundere și bună credință îndatoririle ce revin potrivit funcției,
Să păstreze secretul profesional.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img