miercuri, 17 aprilie, 2024

Ipoteza incendiara: Lovitura de Stat Militara a fost dovedita! Generalul Coldea risca intre 15-25 de ani de puscarie!

Distribuie:

Publicat:

Radu Moraru lanseaza o ipoteza incendiara. Acesta afirma ca Romania a avut parte de o lovitura de stat MILITARA si ca generalul Florian Coldea ar trebui condamnat la zeci de ani de inchisoare. 

''Inca o statuie se prabuseste in Romania ! Laura Codruta Kovesi a mintit ani de zile spunind ca nu exista niciun Protocol Secret incheiat intre SRI si DNA.

Ei, iata ca noul SRI, condus de Hellwig, o prabuseste pe prima doamna a anticoruptiei in latrina murdara a istoriei mioritice.

Conform Documentului publicat de catre SRI,

Protocolul exista din 2009

Protocolul a fost Secret aproape 9 ani, pina Vineri 29 Martie 2018

Protocolul este incheiat intre SRI si TOT Parchetul General, deci nu doar intre SRI si DNA

Protocolul Secret este semnat de insasi Madam Kovesi, in 2009, ca Procuror General

De ce sint extrem de grave existenta si functionalitatea acestui Protocol, timp de 9 ani ?! Doar citeva exemple (in emisiune voi da toate exemplele)

Protocolul incalca GRAV si COMPLET Constitutia si Legile Romaniei (de aceea l-au facut Strict Secret !)
Kovesi a predat, in 2009, intreaga Procuratura in miinile si stapinirea SRI (asa ceva nu s-a intimplat nici pe vremea Securitatii )
Dar cel mai grav este ca, prin publicarea acestui Protocol Secret avem, in sfirsit, PROBA ca, in anul 2009, SRI a dat o Lovitura de Stat Militara in urma careia a condus Romania pina in anul 2016 cind Curtea Constitutionala a dat celebra Decizie.

Cine sint autorii Loviturii de Stat Militare ?

Civilul George Maior si Generalul preferat al lui Basescu, in 2009, Florian Coldea, adica cei 2 sefi ai SRI .

Cine sint complicii ?

Laura Codruta Kovesi, Procuror General si adjunctul ei de atunci, Tiberiu Nitu

Ce spune Codul Penal la Articolul 397, aliniatul 1 ?

“Actiunea armata intreprinsa in scopul schimbarii ordinii constitutionale ori al ingreunarii sau impiedicarii exercitarii puterii de stat se pedepseste cu inchisoarea de la 15 la 25 de ani si interzicerea exercitarii unor drepturi.”

Si ajungem si la Generalul Coldea,  care era adjunct la SRI dar de fapt el era cel mai tare din parcarea numita Romania !

Generalul Coldea o santaja pe Kovesi cu Dosarul Carabulea dar asta nu l-a impiedicat sa aiba si o relatie de iubire cu Distinsa. In plus, in 2009, Kovesi mai dorea un mandat in fruntea Procuraturii si avea nevoie de sprijinul lui Coldea.
Tiberiu Nitu, adjunct pesedist, era santajat atit de Coldea cit si de Kovesi, prin informatii din Dosarul Revolutiei. Nitu a tacut milc si a semnat . George Maior, aparent seful lui Coldea, era de fapt santajat de catre general, vorbim de anul 2009, prin doua Dosare : Fregatele britanice si Microsoft. In plus, Maior, care batuse palma cu Geoana, achiesa la o asemenea Dictatura Militara cind a semnat Protocolul in Februarie 2009, visind ca la sfirsitul anului el sa fie Stapinul Inelelor si sa il mature pe Coldea.

 Din anul 2009 militarul Coldea si armata lui privata din SRI pun mina pe Romania si fac ce vor, incalcind Constitutia si Legile Romaniei. Se incadreaza perfect la Codul Penal, art 397, alin 1: 15-25 de ani de puscarie. Codul Penal vorbeste de “actiune armata”, deci o actiune condusa de militari (nu neaparat cu tancuri sau teroristi, cum am mai avut !).

Sper ca este evident pentru orice procuror militar ca Generalul Coldea a condus “actiunea armata” de preluare a Romaniei prin celebrul Protocol Secret, santajind sefi importanti de Institutii ale Statului de Drept.'' incheie Radu Moraru.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img