vineri, 29 martie, 2024

Ipoteza socanta! Iata cum se incearca acoperirea scandalului Ghita. Ce companie imensa ar putea fi santajata

Distribuie:

Publicat:

Sebastian Ghita a cutremurat intregul sistem al Justitiei cu dezvaluirile sale absolut socante. Pe alocuri exagerat de spectaculoase, in cele din urma, s-a dovedit ca fostul deputat detine totusi dovezi cu care a reusit sa-l zdruncine pe cel mai puternic om din Romania, detinatorul secretelor, Florian Coldea.

Un analist de peste ocean sustine ca scandalul Ghita se doreste a fi acoperit cu unul la fel de important. Este vorba despre celebrul dosar Bechtel care ar reprezenta de fapt un santaj la americani. Bechtel Corporation este cea mai mare companie de constructii si inginerie din Statele Unite ale Americii.

Contractul pe care Romania l-a incheiat cu aceasta este considerat cel mai costisitor contract de infrastructura din tara, de dupa Revolutie, si a dus la deschiderea mai multor dosare de catre DNA. Statul a fost prejudiciat cu sute de milioane de dolari.

„Bechtel a aparut ca santaj la americani intr-un moment in care se clatina niste scaune foarte importante in stat”, a declarat acelasi analist.

Copia celebrului contract incheiat de CNADNR cu Bechtel pentru autostrada Brasov-Cluj-Bors, declarat pierdut de fostul ministru Dan Sova, a fost pusa la dispozitie zilele trecute de organizatia non guvernamentala Romania Curata, ceea ce inseamna ca documentul a fost mereu in posesia statului roman, doar ca nu a dorit sa-l utilizeze.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img