marți, 19 martie, 2024

IRINEL COLUMBEANU a spus adevarul despre relatia MONICAI GABOR cu MR. PINK!

Distribuie:

Publicat:

Irinel Columbeanu s-a intors recent din America, acolo unde alaturi de fiica sa Irinuca a petrecut aproape doua luni de zile.

Omul de afaceri a povestit cum a fost vizita in America, reintalnirea cu fosta sa sotie, Monica Gabor, iar pe deasupra a dat si cateva detalii despre actualul iubit al acesteia, Mr. Pink.

 „Mister Pink m-a condus unde urma sa stau, la un hotel aproape de unde avea sa stea Irina cu Monica. Locuieste intr-o casa intr-un cartier bine cotat, destul de aproape de mare.

Monica are o viata normala langa un om normal. Nu are nici un presupus comportament necivilizat fata de Monica si mi-am dat seama ca este multumita de relatia pe care o are cu el. Locuiesc impreuna si au o relatie, Irina a stat cu ei.

Este omul care se afla langa Monica de o buna perioada de timp. Irina s-a adaptat situatiei intr-un mod foarte realist, isi da seama de ce se intampla si cred ca, desi pentru un copil asemenea intamplari nu constituie o placere, s-ar putea sa constituie un avantaj mai tarziu, pentru ca are doua lumi in care sa isi faureasca viitorul“, a marturisit Irinel Columbeanu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img