joi, 28 martie, 2024

Irinel Columbeanu: ”Parintii Oanei m-au acceptat, acum ne gandim la vacanta”

Distribuie:

Publicat:

Noua iubita a lui Irinel Columbeanu n-a avut parte numai de lapte si miere in relatia ei cu milionarul de la Izvorani. Iar asta nu din cauza lui Iri, care o rasfata ca o printesa, ci din cauza reticentei parintilor ei. Acum, se pare ca totul a intrat pe un fagas normal, iar Iri ne-a spus, cu sinceritate, ca parintii Oanei l-au acceptat.

Irinel Columbeanu (60 de ani) are din nou “fluturasi” in stomac. De mai bine de doua luni, o tanara in varsta de doar 21 de ani, bruneta, cu picioare lungi si corp tras prin inel ii face viata mai frumoasa si mai romantica. De la divortul din 2011, de Monica Gabor, afaceristul nu a mai avut nici o relatie stabila si nu s-a mai afisat oficial cu nici o femeie. Iata ca la 7 ani de la despartirea de mama Irinei, acesta iubeste din nou si pare sa fie fericit. Din pacate, inceputul a fost greu, si nu din cauza iubitei sale, Oana Cojocaru, ci a parintilor fetei. Cum era de asteptat, diferenta de varsta dintre cei doi a fost cu greu acceptata de tatal brunetei, care ar fi spus ca o dezmosteneste daca mai continua sa se vada cu Irinel.
.
Scandalul a izbucnit in presa, iar cunostintele celor doi se asteptau sa asiste la o ruptura, dar iata ca nu a fost asa. Tot raul spre bine, caci Columbeanu a fost acceptat de parintii tinerei. ”Este adevarat ca au fost niste probleme la inceput, tatal ei nu a fost de acord initial, dupa care a spus ca este decizia ei si a acceptat. El a fost mai vehement, nu mama ei. In ceea ce priveste relatia si mutatul nostru impreuna, totul decurge firesc, nu vreau sa fortam nota. Ne gandim la vacanta, insa nu am clarificat nimic pana acum”, a declarat, pentru Click! Irinel Columbeanu. Acum, ca are binecuvantarea ”socrului”, milionarul si sexoasa bruneta pot sa fie mai linistiti si mai relaxati in ceea ce priveste viitorul lor. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img