vineri, 26 aprilie, 2024

ISJ Vaslui, in sarbatoare! – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Sambata, 17 noiembrie, prefectul Eduard-Andrei POPICA si subprefectul Mircea GOLOGAN au participat la festivitatile dedicate aniversarii a 50 de ani de activitate a Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Vaslui.

Evenimentul a debutat cu inaugurarea galeriilor inspectorilor generali si inspectorilor general adjuncti, dupa care cei prezenti au putut admira o expozitie de fotografie, cu aspecte din activitatile unitatilor scolare vasluiene.

”In an Centenar sarbatorim o institutie, care reprezinta pilonul fundamental in educarea noastra, ca natie.
In cei 50 de ani de existenta ai Inspectoratului Scolar Judetean a fost evidenta intrepatrunderea trecutului cu prezentul, provocand o continua schimbare si modernizare a invatamantului vasluian. Anii de scoala nu se uita. Oricare dintre noi ne amintim imaginea educatorului, apoi prima zi de scoala, emotiile din scoala gimnaziala, din liceu, de la primele examene. Ca absolvent al invatamantului vasluian vreau sa le multumesc dascalilor din judetul Vaslui si sa le urez multa sanatate si putere de munca. Este greu de apreciat daca este mult sau putin, de fapt, cred ca nici nu este important numarul anilor.

Sunt importante cu adevarat performantele si rezultatele obtinute de-a lungul anilor si nu sunt putine. La multi ani, dragi dascali, la multi ani Inspectoratul Scolar Judetean Vaslui!”, a spus Eduard-Andrei POPICA.

Sarbatoarea a continuat cu un spectacol artistic, oferit de copiii si profesorii de la Palatul Copiilor Vaslui.
In final, fostii inspectori generali, inspectori generali adjuncti si inspectori scolari au fost premiati cu cate o diploma si o placheta aniversara.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img