vineri, 19 aprilie, 2024

Isu Vaslui a actionat in aceasta noapte la trei interventii aproape concomitent – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Astfel, prima interventie a fost in localitatea Secuia, comuna Muntenii de Jos, acolo unde s-a intervenit cu doua autospeciale de stingere cu apa si 10 subofiteri, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuinta. La sosirea echipajelor de interventie, la incendiul se manifesta cu violenta la o bucatarie de vara si se extinsese spre acoperisul casei de locuit. Incendiul a fost localizat destul de rapid, iar dupa aproximativ o ora a fost lichidat in totalitate. Au ars: bucataria de vara, circa 20 mp acoperis din tabla pe astereala din lemn si diverse textile. A fost salvat restul casei si locuintele vecinilor. Cauza probabila de producere a incendiului a fost focul deschis in spatii deschise. Nu au existat victime.

Cea de-a doua Interventie a fost solicitata pentru o antena telefonie din suburbia BAhnari. La fata locului s- deplasat o autospeciala, dar odata ajunsi la fata locului, pompierii au constatat ca alarma a fost una falsa.

Cea de-a treia interventie a fost in Piata Vidin din municipiul Vaslui. La doar cateva minute, dupa cele doua solicitari anterior mentionate, pompierii au fost solicitati sa intervina in Piata Vidin pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un container. A ars  o parte din gunoiul aflat in container si a fost distrus containerul. Cauza probabila de izbucnire a incendiului a fost fumatul in locuri nepermise.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img