vineri, 26 aprilie, 2024

„ITaS THE SEASON TO BE BUNNY”, LA IULIUS MALL IASI: O VACANTA IN OLANDA SI PESTE 3.000 DE ALTE PREMII  

Distribuie:

Publicat:

Sarbatorile sunt intotdeauna prilej pentru a aduce bucurie celor dragi. Iulius Mall Iasi te ajuta sa iei in serios rolul de Iepurila darnic si sa oferi cadouri inspirate. Pentru ca, „It`s the season to be Bunny!”

Stim cat de mult iti plac pregatirile pentru momentele festive petrecute cu familia ori prietenii, dar si sa ii surprinzi pe cei dragi cu daruri. Anul acesta, de Paste, Iulius Mall Iasi iti este aliat in misiunea ta de a fi un „urechiat” atent cu cei din jur. De ce? Pentru ca este frumos sa primesti, dar este minunat sa daruieste. „It’s the season to be Bunny!” este campania care se desfasoara pana pe 27 aprilie 2019, prin care indragita destinatie de shopping si distractie ofera premii duble clientilor sai. Este cat se poate de simplu sa participi! 

Ai in plan sa iti adaugi noi piese in garderoba, sa cauti un cadou sau sa-ti pregatesti bagajele pentru vacanta de Paste? Faci cumparaturi din magazinele Iulius Mall Iasi in valoare de minimum 100 de lei si te poti inscrie la tombola dedicata sarbatorilor pascale, la Centrul Info. Zilnic, primii 100 de participanti sunt rasplatiti instant cu premii duble, unul al lor si unul pe care il pot darui: meniuri in food court, invitatii la cafea, cozonac sau cafea si bauturi racoritoare, sticle de vin si delicii de ciocolata. 

Daca esti un Iepuras norocos, pe 29 aprilie ai sansa sa fii desemnat marele castigator al campaniei. In urma tragerii la sorti, un client va pleca intr-un sejur de 4 zile, pentru doua persoane, in Olanda. Premiul va fi acordat sub forma unui voucher in valoare de 1.500 euro. 

„It’s the season to be Bunny!”, asa ca mergi la cumparaturi in Iulius Mall Iasi!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img