vineri, 29 martie, 2024

Iubita lui Vladimir Draghia nu este straina de lumea modei! Alice este o mamica stylish, insa, uite care este de fapt legatura dintre ea si domeniul fashion-ului

Distribuie:

Publicat:

Vladimir Draghia, castigatorul primului sezon al competitiei Exatlon are de ce sa fie mandru.

Iubita lui Vladimir, nu doar ca este o tanara frumoasa, o mamica trendy si o partenera de viata asa cum doar Faimosul si-a imaginat-o, ci si o femeie care isi pune bazele unei cariere in domeniul modei, alegand sa se orienteze spre design-ul hainutelor pentru copii.

Absolventa de UNARTE, Alice a vrut sa creeze piese vestimentare destinate bebelusilor, inspirata fiind de fiica ei, Alaia Zora: "Încă de când o purtam pe Zora in burtică, am început să-i caut îmbrăcăminte care sa evite zona clişeu a rozului, inimioarelor şi floricelelor, a personajelor animate deformate şi înecate în sclipici. Aşa m-am trezit intr-o mare căutare de îmbrăcăminte care să corespundă cerinţelor mele estetice. Căutăm acea frumuseţe simplă, care să îi facă cinste copilului meu, nu să-l împopoţoneze."

 Si nu se poate trece cu vederea faptul ca stilul vestimentar al lui Alice este unul cat mai simplu, insa armonia vestimentara cu care isi imbina piesele si culorile o scot din anonimat. Stilul relaxat cat si modul de viata, alegand sa manance cat mai sanatos, fiind o vegana convinsa, o propulseaza pe Alice in randul mamicilor cool, fiind totodata si un model pentru ele.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img