vineri, 26 aprilie, 2024

Iubitul Elenei Udrea s-a intors mai bogat in Costa Rica! Ce lovitura financiara a dat Adrian Alexandrov

Distribuie:

Publicat:

Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, a dat o lovitura financiara exact cand avea mai multa nevoie de bani.

Adrian Alexandrov a reusit sa vanda, recent, o proprietate, de unde a incasat un comision frumusel. Informatia apare pe contul de broker imobiliar pe care Alexandrov il are in Romania. Iubitul Elenei Udrea este afiliat unei companii imobiliare internationale si are in portofoliu proprietati de lux care ajung si la 1,2 milioane euro.

Se pare ca acesta este si unul dintre motivele pentru care Alexandrov s-a deplasat in tara, zilele trecute. Barbatul a plecat din Costa Rica intr-un moment in care Elena Udrea avea o infatisare importanta in fata judecatorilor, in care se decidea daca aceasta ramane sau nu in arest. Aceasta s-a terminat prost pentru Udrea, care a aflat ca va ramane in spatele gratiilor pana cand autoritatile din Romania vor trimite o cerere de extradare.

Adrian Alexandrov s-a intors in Costa Rica mai bogat cu cateva mii (sau zeci de mii de euro) exact in momentul in care avea mai multa nevoie de bani. Elena Udrea lupta in acest moment pe mai multe planuri, ea angajand avocati atat in Romania cat si in Costa Rica. Iar acest lucru necesita bani.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img