marți, 19 martie, 2024

Iulia Albu, reactie dupa ce Andra a apasat butonul rosu de la “Vocea Romaniei” cu fundul. “I-as sugera sa…”

Distribuie:

Publicat:

Iulia Albu nu prea are cuvinte de apreciere pentru nimeni, iar criticile ei in materie de fashion sunt binecunoscute! E greu sa scoti un cuvant de lauda de la fosta sotie a lui Mihai Albu, iar Andra si Anamaria Prodan i-au cazut “victime”, in aceasta saptamana, celebrului fashion designer.

“Andra a apasat butonul rosu de la Vocea Romaniei cu bombeul. Nu ma deranjeaza absolut deloc acest lucru, ba mai mult, momentul a fost extrem de gustat de absolut toti telespectatorii care au urmarit respectiva editie. As putea totusi sa-i sugerez Andrei sa nu mai poarte tinute atat de casual si sa mizeze pe ceva extravagant, fara sa exagereze fireste”, a scris Iulia Albu pe blogul personal, in dreptul unei fotografii in care Andra apasa butonul rosu de la Vocea Romaniei cu posteriorul.

“Anamaria Prodan continua seria selfie-urilor sexy in dressing. Fireste ca toate femeile se uita la pantofii pe care ii are insirati pe jos, iar toti barbatii se uita la decupajele costumului de baie. Anamaria arata foarte bine insa nu pot sa nu ma intreb de unde mesajul care insoteste aceasta imagine. Eu oricum o ador pe Anamaria”, a scris Iulia Albu despre sotia lui Laurentiu Reghecampf.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img