vineri, 26 aprilie, 2024

Iulia Vantur a recunoscut ca a trecut printr-o perioada grea in India: „In momentul cand te vezi asa dezgolit te panichezi putin!”

Distribuie:

Publicat:

Iulia Vantur (38 de ani) se bucura de un real succes in India, dar a recunoscut ca nu totul a fost atat de roz cum a parut. Fosta prezentatoare a marturisit intr-o emisiune tv ca nu i-a fost atat de usor sa se adapteze in tara in care locuieste de ani buni.

„Cred ca cel mai dificil moment a fost cel in care mi-am pierdut identitatea. In momentul cand te vezi asa dezgolit te panichezi putin. Pentru ca nu mai esti cine esti, asta mi s-a intamplat mie. Ok eu sunt fata asta, Iulia, facem abstractie de tot ce am facut pana acum si o luam de la zero, sa vedem de ce sunt in stare. Faptul ca am citit de pe prompter m-a ajutat foarte tare cand am inregistrat o piesa rap. Faptul ca e o succesiune de cuvinte foarte rapida, a trebuie sa anticipezi anumite cuvinte. Munca pe care am facut-o la stiri m-a ajutat chiar si in muzica”, a declarat Iulia Vantur la emisiunea Oanei Cuzino. „Daca reusesti sa aduci doar acel element care e doar al tau, cred ca reusesti sa strabati oriunde”, a adaugat vedeta.

Iulia Vantur sta de sase ani in India

Vedeta a spus ca a avut si un moment cand si-a pierdut aproape total increderea in sine: „Cand am inceput sa cant in hindi. Si chestia cu cantatul nu a fost un lucru sa zic da, mi-am dorit sa cant. A inceput ca o joaca, am inregistrat putin in studio, mai stau cu baietii, mai compunem o piesa, iar acum am peste 10 piese. Sunt atat de multi oameni in India, la orice spectacol chiar zeci de mii si cand esti pe scena si vezi o mare de oameni in fata ta, zici O, Doamne. Dar pentru ca imi plac muzica si dansul, dupa ce am urcat pe scena am avut emotii o secunda, apoi m-am distrat.”

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img