vineri, 19 aprilie, 2024

Iulia Vantur, miscari lascive la aniversarea lui Salman Khan! Ce i-a pregatit actorului de 52 de ani

Distribuie:

Publicat:

Iulia Vantur a petrecut la aniversarea lui Salman Khan. Actorul indian a implinit frumoasa varsta de 52 de ani, iar Iulia nu stia ce sa mai faca sa-i atraga atentia barbatului. Vedeta a rupt ringul de dans si s-a simtit foarte bine.

Salman Khan a implinit frumoasa varsta de 52 de ani, iar Iulia Vantur i-a fost alaturi! Imbracata foarte elegant, intr-o rochie neagra cu paiete foarte stralucitoare, Iulia Vantur s-a aventurat pe ringul de dans si s-a miscat foarte sexy, lasandu-se filmata. Nu doar ca a avut miscari lascive, dar Iulia i-a pregatit lui Salman un dans special!

Iulia Vantur se intelege bine cu familia actorului Salman Khan, iesind chiar impreuna in oras. Vizita acesteia in India, la rudele barbatului, i-a priit, mai ales ca a primit si binecuvantarea din partea unei persoane foarte importante din viata actorului, adica Bina Kak, o mare actrita in India.

Se pare ca Iulia Vantur a uitat toate umilintele la care ar fi fost supusa chiar de Salman Khan si este dispusa la orice sacrificiu pentru relatia cu el.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img