joi, 18 aprilie, 2024

Iuliana Luciu, decizie transanta dupa ce a fost acuzata ca “ii sparge casa” Andreei Podarescu: “O voi actiona in instanta pe domnisoara”

Distribuie:

Publicat:

Iuliana Luciu e foc si para, dupa ce i-a fost denigrata imaginea, in urma unui scandal izbucnit in showbiz. Totul a pornit dupa ce Andreea Podarescu a facut acuzatii dure la adresa fostei asistente de la “Acces Direct”. Bruneta a scris intr-un mesaj public, preluat ulterior de unele site-uri de stiri si emisiuni mondene, ca sora Nicoletei Luciu vrea sa ii fure iubitul, cel cu care are un copil. Astazi, Iuliana Luciu a anuntat ca actioneaza in instanta pentru nedreptatea care i s-a facut.

Iuliana Luciu o da in judecata pe Andreea Podarescu

Simtindu-se umilita, fosta asistenta de la “Acces Direct” a luat decizia de a-i face pe toti cei care au raspandit informatii false despre ea sa plateasca. Astfel, ea si-a contactat deja avocata, care a facut deja primele demersuri.

“Anunt pe aceasta cale posturile de televiziune si publicatiile, ca voi solicita in instanta daune morale pentru linsajul mediatic din ultimele zile. De asemenea, o voi actiona in instanta pe DOMNISOARA Andreea Podarescu. Subliniez «domnisoara», pentru ca sus numita nu este casatorita, lucru care are mult de a face cu titlurile vehiculate in presa – «Iuliana Luciu a spart casa…»

Crima pe care am facut-o? Am intalnit intr-o locatie, INTAMPLATOR, un fost iubit. Da, am avut gesturi familiare. Da, am depanat amintiri. Nu vorbiseram de patru ani. Nici macar numarul lui de telefon nu il mai aveam si nici nu il am! Oricat ar fi fost de nemultumita de intamplare aceasta DOMNISOARA, nimeni si nimic nu-i dadea dreptul sa ma calomnieze. Sunt curioasa cum va dovedi in instanta ca eu sunt o drogata si toate celelalte mojicii pe care le-a scris despre mine. Iar presa care a prezentat toate aceste informatii ca fiind adevarate, prejudiciindu-mi grav si total nefondat imaginea, va da socoteala in instanta. Voi sesiza inclusiv CNA-ul si daca nu aplica legea asa cum ar trebui, o sa-i oblig prin proces sa o faca!

Doamna avocat Luiza Neagu a trimis deja notificari si ne vedem in instanta! Ca sa invatam impreuna ca a fi jurnalist implica sa fii responsabil cu informatiile pe care le publici si care ating demnitatea umana. Nu esti responsabil, PLATESTI!”, a scris Iuliana Luciu pe pagina ei de Facebook.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img