joi, 25 aprilie, 2024

Jaf la drumul mare! Au vandut un caine pe moarte cu cateva sute de euro si au disparut! Clientul cauta disperat sa se faca dreptate!

Distribuie:

Publicat:

O clienta a firmei SC DisneyDog SRL a cumparat cu aproape 300 de euro un caine care a murit la scurt timp dupa achizitionare • Firma nu a oferit factura pe intreaga suma si a blocat contactul cu clienta • Reprezentantii firmei au mai fost implicati si in alte scandaluri, bazate pe aceleasi nemultumiri venite din partea clientilor • Crescatorul de caini care a vandut animalul de companie clientei sustine ca garantia dureaza doar trei zile

O companie controversata care se ocupa cu vanzarea cainilor in intreaga tara este acuzata ca vinde animale bolnave, care mor la scurt timp dupa achizitionare.

Mai mult decat atat, dupa ce clientii constata ca animalele sunt bolnave si contacteaza compania, reprezentantii le blocheaza numerele de telefon, refuzand sa le ofere explicatii suplimentare. Desi promit ca vor trimite factura pe adresa de e-mail, clientii asteapta luni intregi fara niciun rezultat.

Firma Companion, SC Disney Dog Suceava nu este la prima reclamatie din partea clientilor nemultumiti de faptul ca primesc animale de companie nevaccinate si neingrijite, care mor la scurt timp dupa ce ajung in posesia cumparatorilor. O clienta care a achizitionat un caine de talie mica de la firma mentionata anterior sustine ca, la numai cateva zile dupa ce a primit cainele, acesta a inceput sa dea semne ca ar fi bolnav, iar la scurt timp a decedat, dupa ce a fost diagnosticat cu o viroza fatala. Desi a contactat firma si crescatorul cainelui de nenumarate ori, femeia nu a primit niciun raspuns.

CONTINUAREA PE BZI.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img