News Flash:

Jandarmeria Vaslui a efectuat actiuni pentru prevenirea taierilor ilegale de arbori

1 Martie 2016
791 Vizualizari | 0 Comentarii
La sfarsitul saptamanii,  echipaje de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Vaslui in cooperare cu lucratorii Directiei Silvice Vaslui au desfasurat actiuni pentru prevenirea taierilor ilegale de arbori si controlul circulatiei materialului lemnos, in comunele Garceni si Delesti.

 In urma verificarilor efectuate au fost depistate persoane care comercializau si transportau material lemnos, fara a avea documentele de provenienta si avizul de insotire a marfii, iar transporturile nu era inregistrat in Sistemul informational integrat de urmarire a materialelor lemnoase.

Materialul lemnos a fost predat lucratorilor silvici, care au dispus aplicarea de sanctiuni contraventionale  in valoare de 4000 lei, in conformitate cu prevederile legii nr.171/2010 privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor silvice.

Totodata, s-a dispus confiscarea marfii, 7m3 (cherestea, fag) cantitate stabilita in urma masuratorilor efectuate de lucratorii silvic.     
                  In perioada urmatoare, actiunile jandarmilor in cooperare cu lucratorii Directiei Silvice Vaslui vor continua, pentru respectarea prevederilor actelor normative in vigoare.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0764 (s) | 35 queries | Mysql time :0.017585 (s)