miercuri, 24 aprilie, 2024

Jandarmul care a fost ranit in Piata Victoriei: “N-am trait pana pe 10 august asa ceva. Veneau obiecte contondente de care abia puteai sa te feresti”

Distribuie:

Publicat:

Unul dintre jandarmii care au participat la protestul violent din 10 august sustine, intr-un interviu pentru o emisiune TV, ca a fost ranit prin casca, mentionand ca veneau din toate partile obiecte contondente. Acesta sustine ca a fost la IML pentru obtinerea unui certificat medico-legal.  Pe de alta parte, participantii la protest acuza Jandarmeria de agresiuni, parchetul militar demarand si o ancheta in acest sens.

"M-am gandit ce a fost in Piata. A fost ceva coplesitor si pentru mine si pentru colegi. N-am trait pana pe 10 august asa ceva. A fost un apel pe 112 in care s-au anuntat violente. Am plecat spre locul indicat. Din toate partile veneau obiecte contondente de care abia puteai sa te feresti. Erau obiecte de tot felul, de la bari metalice, borduri, bile de otel, prastii confectionate, chiar si barile de delimitare. Azi am fost la IML sa scot certificat medico-legal. Pana azi nu am avut voie sa ies. Am stat la pat cu gheata si medicamente. Am fost ranit prin casca", a declarat jandarmul.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img