marți, 19 martie, 2024

Jandarmul Ştefan îţi spune ce să nu faci la protest: “Ai dreptul să te manifești doar pașnic” (Video)

Distribuie:

Publicat:

Jandarmul Ştefan atrage atenţia populaţiei în privinţa protestului din această seară, despre anumite aspecte care privesc ordinea şi liniştea publică.

 

Jandarmul Ştefan: Vrei să fii în siguranţă? Iată ce drepturi ai!

Articolul continua dupa recomandari

Jandarmeria Română a publicat Facebook mesajul unui jandarm, care se recomandă cu numele de "Ştefan". Tânărul precizează care sunt drepturile şi obligaţiile participanţilor la protest.

"Participi la o adunare publică? Vrei să fii în siguranță? Iată ce drepturi ai! Ai dreptul să te manifești doar pașnic și fără niciun fel de arme. Ai dreptul să te manifești fără a afecta folosirea normală a drumurilor publice, a transportului în comun ori funcționarea instituțiilor publice sau private", precizează jandarmul Ştefan.

Mii de oameni din toată ţara sunt aşteptaţi la un protest de amploare faţă de modificarea legilor justiţiei şi a Codurilor penale, sâmbătă seară, în Bucureşti.  

Manifestaţii asemănătoare sunt anunţate în acelaşi timp cu protestul din Bucureşti şi în alte oraşe din ţară, precum şi în în străinătate, la Viena, Bruxelles, Toronto, Zurich, Paris, Roma sau Edingburgh.

Protestul, organizat sub sloganul "Toate drumurile duc la Bucureşti. Revoluţia generaţiei noastre”, va începe în jurul orei 18.00 în Piaţa Universităţii.

Conform programului organizatorilor, protestatarii din alte oraşe din ţară vor fi aşteptaţi de către cei din Bucureşti la Gara de Nord până la ora 16.00.

 

SURSA

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img