joi, 18 aprilie, 2024

Jennifer Aniston are un truc simplu pentru o aplicare perfecta a rujului

Distribuie:

Publicat:

Rujurile long wear sunt ideale pentru ca fac ceea ce promit – raman pe buze. Dar aceste formule sunt de obicei mate, o formula care de multe ori usuca buzele si creeaza un aspect neplacut. Jillian Dempsey, make-up artistul care lucreaza cu Jennifer Aniston, a demonstrat cum iti poti transforma rujul cremos preferat intr-un ruj cu aspect mat, care ramane imprimat pe buze.

Dempsey a demonstrat pe Instagram modul in care foloseste blotting paper (foi de orez, care absorb umezeala) pe clientele ei pentru a elimina rujul cremos care este in exces, si pentru a-l matifia. Aceste hartii elimina o mare parte din uleiul care se afla in ruj, iar astfel produsul are un aspect mat pe buze. Avantujul acestei metode este ca buzele raman hidratate, fara sa necesite o reaplicare a rujului constanta, noteaza elle.ro.

Alt sfat pentru a face ca un ruj sa reziste mai mult timp este sa pui un servetel peste ruj, iar dupa cu o pensula pufoasa sa plasezi niste pudra translucida peste servetel. Pudra va actiona ca o bariera, oprind intinderea rujului, culoarea va fi mai de lunga durata. Peste pudra translucida mai poti adauga ruj si astfel rujul va rezista toata ziua.(A.M.)

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img