sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Johnny Depp, explicatia neasteptata dupa ce au aparut imaginile socante cu el in care apare foarte slabit si palid

Distribuie:

Publicat:

Aflat intr-un turneu prin Europa alaturi de formatia in care canta alaturi de Alice Cooper, Hollywood Vampires, Johnny Depp si-a ingrijorat fanii, dupa ce pe retelele de socializare au aparut poze cu el in care apare total transformat… ca si cum trupul s-ar lupta cu o boala.

Reprezentantii preotagonistului din “Piratii din Caraibe” nu au comentat deocamdata imaginile, insa, presa internationala a reamintit faptul ca actorul se pregateste pentru rolul unui profesor universitar care afla ca sufera de o boala incurabila si decide sa-si traiasca ultimele zile intr-un mod cat mai excentric. Aceasta ar fi o explicatie pentru transformarea socanta a celebrului actor.

Jurnalistii de la Daily Mail titreza faptul ca fotografiile in care Johnny Depp apare palid si destul de slabit au fost facute Rusia saptamana trecuta. Mai exact miercuri noaptea, dupa ce artistul si trupa sa, Hollywood Vampires, au facut show in Sankt Petersburg. Iar lunea trecuta, cantaretii au concertat in Moscova.

Filmul, “Richard Says Goodbye” ar urma sa apara in a doua parte a anului 2018 si in cinematografele din Europa.

Johnny Depp a fost acuzat de violenta domestica
Amber Heard, fosta sotie cu care a avut un mariaj de un an si trei luni, l-a acuzat pe celebrul actor de violenta domestica.

“Tatal meu este cea mai draguta si iubitoare persoana pe care o cunosc, este un tata extraordinar pentru mine si pentru fratiorul meu, iar oricine il cunoaste poate confirma acest lucru”, a declarat Lily-Rose, fiica lui Johnny Depp, pentru The Mirror.

Printre actele pe care aceasta le-a depus la tribunal se afla si niste poze in care Amber este lovita. Actrita a declarat ca Johnny a lovit-o cu telefonul peste fata, dupa care i-ar fi oferit bani pentru a nu depune plangere. Cererea lui Amber pentru a primi suport conjugal a fost respinsa. Actrita ar fi vrut sa primeasca 50.000 de dolari pe luna si sa ii fie achitate toate cheltuielile suportate pentru angajarea unui avocat.

Johnny Depp are 54 de ani
Johnny Depp, al carui nume adevarat e John Christopher Depp II, este actor, scenarist, regizor, producator si muzician american. El a divortat de cea de-a doua sotie, Amber Heard, in ianuarie 2017, la luni bune dupa ce a fost anuntata despartirea. Actrita americana a depus actele de divort la sfarsitul lunii mai 2016 si l-a acuzat pe artist de violenta domestica. Cei doi s-au cunoscut la scurt timp dupa ce actorul s-a despartit de Vanessa Paradis. Prima sotie a starului este make-up artistul Lori Anne Allison (m. 1983–1986).

sursa

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img