vineri, 26 aprilie, 2024

Johnny Hallyday, legenda muzicii rock franceze, a murit dupa o lupta grea si epuizanta

Distribuie:

Publicat:

Cunoscutul cantaret Johnny Hallyday a murit la 74 de ani dupa o lunga lupta impotriva cancerului.    ”Johnny Hallyday a plecat. Scriu aceste cuvinte fara sa cred in ele. Si totusi, e adevarat. Barbatul meu nu mai este. Ne-a parasit in aceasta noapte, asa cum a trait toata viata, cu demnitate si curaj. Pana in ultimele clipe s-a luptat cu teribila boala, care-l macina de cateva luni, daruindu-ne o lectie extraordinara de viata. Inima sa a batut puternic, pentru ultima data, in corpul rocker-ului care si-a trait viata fara concesii, in fata publicului, cei care l-au iubit si l-au adulat”, a anuntat sotia muzicianului, Laeticia.

A fost idolul unor cantareti precum Celine Dion si Jimi Hendrix, acestia declarand public ca Johnny Hallyday le-a schimbat viata prin muzica sa.

Influenta pe care solistul a avut-o in muzica nu doar europeana, ci mondiala, se poate observa din cifrele lasate in urma mortii sale: peste 110 miloane de albume care purtau semnatura artistului au fost vandute de-a lungul intregii carierei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img