vineri, 19 aprilie, 2024

JOJO, probleme de sanatate in timpul sarcinii! “Am intrat pe injectii”

Distribuie:

Publicat:

Jojo a povestit pe blogul ei ca a intampinat probleme de sanatate in timpul celei de a doua sarcini si ca a fost nevoita sa isi faca injectii in burta.

“Stiti deja ca pentru mine la a doua sarcina a fost mult mai greu. Cand cineva imi spune ca a trecut repede timpul si ca mai e un pic, zambesc, pentru ca stiu ca nu e chiar asa. Repede nu a trecut din anumite puncte de vedere. Am simtit din plin fiecare zi, mai ales ca a fost asa, ca intr-un montagne russe, cu suisuri si coborasuri.

Asa am aflat la un moment dat ca sarcina mi-a declansat niste probleme cu tiroida, care nu a mai facut fata de aceasta data (hipotiroidie) si tot in urma unor analize efectuate pe partea de inceput am aflat ca am trombofilie. Am inceput asadar medicatia corespunzatoare atat pentru o problema cat si pentru cealalta (Euthyrox pentru tiroida si Aspirin cardio pentru trombofilie). Tiroida nu m-a speriat asa de tare desi da in mod clar tot felul de stari neplacute, insa trombofilia mi-a creat multe nopti nedormite…”, si-a inceput Jojo postarea pe blog.

Cantareata a scris mai apoi cum a inceput sa isi faca injectii. “Am intrat de ceva vreme pe injectii cu anticoagulant. Nu credeam ca voi reusi vreodata sa imi fac singura o injectie. Insa am reusit. Am avut un prag la un moment dat cand eram pe cale sa bag pentru prima data acul sub pielea de pe burtica. Insa am tras aer in piept si am facut-o. Noroc ca acele sunt subtiri. Am tot citit pe internet ca in burta nu doare. Nu e propriu zis o durere insa cel putin pe mine ma ustura tare”, a scris Jojo pe blog.

Jojo va naste curand o fetita. Ea si tatal copilului, Paul Ipate, s-au pregatit deja pentru acest eveniment si au pus la punct camera fetitei lor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img