marți, 23 aprilie, 2024

Jojo trece prin clipe grele. Mesajul dubios postat dupa ce bunica ei a ajuns de urgenta la spital

Distribuie:

Publicat:

Vedeta trece prin incercari grele de cand s-a intors din India unde a filmat Asia Express. Paul Ipate a avut probleme de sanatate si au abandonat.

Jojo trece prin clipe grele. Dupa ce sotul ei s-a simtit rau din cauza unei hernii de disc, familia ei a facut varicela. Apoi, in luna februarie 2019, bunica ei s-a imbolnavit. Batrana a fost internata de urgenta intr-un spital, dar Jojo a refuzat sa dea mai multe detalii.

Dupa cum lasa sa se inteleaga vedeta, situatia cu bunica ei este delicata. Jojo a publicat un mesaj dubios pe Facebook in care le promite fanilor ca ii va tine la curent cu starea ei de spirit. Din cele scrise de ea, fanii au inteles ca bunica vedetei are probleme grave.

„Dragii mei, e o zi plina de soare si energie buna. Sa va bucurati din plin de ea. Eu traiesc niste momente foarte speciale si emotionante zilele acestea cu bunica mea. O sa va povestesc la un moment dat. Gandul cu care m-am trezit astazi insa este acesta: cu adevarat suntem o samanta de divin. Si aceasta lumina e in noi.

Viata ne ofera tot felul de experiente, mai mult sau mai putin placute. Insa faptul ca suntem un pic si altceva decat oameni ar trebui sa ne bucure imens si sa ne umple inimile de viata si incredere. Am mai multa credinta decat oricand ca sunt fapturi inzestrate cu lumina divina, si ca orice s-ar intampla, si oricat de frica ne este nu suntem singuri. Daca in acest moment va aflati intr-un impas sau treceti printr-o suferinta incercati sa intuiti soarele ce va veni dupa.

Dan Capatos, comentarii acide despre Jojo: „Nu mi-a placut atitudinea lui Jojo. Nu si-a aparat imaginea, si-a cam distrus-o”

Dumnezeu e mare si este aici in fiecare clipa. Va spun asta din toata inima pentru ca eu de ieri il simt prezent in viata si inima mea continuu, alaturi de mine, familia si bunica mea. Sa nu aveti nicio indoiala. Nu suntem singuri. Nu sunteti singuri. Cineva acolo sus dar si aici pe pamant ne iubeste. Duminica binecuvantata! Va trimit toata dragostea mea”, a scris Jojo pe Facebook.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img