marți, 16 aprilie, 2024

Jorge, postare care a îngrijorat fanii. Artistul s-a pozat pe patul de spital

Distribuie:

Publicat:

Probleme grave pentru Jorge. Îndrăgitul artist s-a confruntat cu probleme serioase de sănătate, marţi seara, iar fanii au fost foarte îngrijoraţi cu privire la starea lui. Astăzi, artistul a ţinut să-i liniştească.

Jorge a postat pe reţelele sociale, marţi seara, o fotografie în care apărea pe un pat de spital. Fanii s-au speriat şi l-au întrebat imediat ce are, însă artistul nu a avut putere să răspundă pe loc, astfel că astăzi a venit cu noi informaţii. „Cine mai mănâncă la restaurant? Eu nu”, a scris Jorge de pe patul de spital.

În imaginea postată de Jorge se vedea că este foarte slăbit şi că nu se simte bine, iar astăzi, artistul a povestit că a făcut toxiinfecţie alimentară. Se pare că Jorge a mâncat la restaurant, iar mâncarea nu i-a picat deloc bine. Din fericire, însă, acum, Jorge se simte bine, şi-a revenit şi a fost deja externat.

Chiar dacă acum se simte bine, Jorge a ţinut să le transmită fanilor că s-a speriat foarte tare şi că în acele clipe, când se afla pe patul de spital, singurii la care s-a gândit au fost copiii săi.

Jorge povesteşte că s-a rugat Divinităţii să-l ajute să se facă bine, pentru că micuţii lui au nevoie de el. Rugăciunile i-au fost ascultate, iar acum acesta se simte bine, însă a rămas cu restricţie de la medic şi nu mai are deloc voie să mânânce alimente grase.

„Credeați că mor? Nu scăpați așa ușor de mine ???? Dar pot să va jur că aseară m-am cam speriat cu toxiinfecția alimentară. În fiecare minut mă gândeam la copii și îl rugăm pe Dumnezeu să mă lase să trăiesc pentru copiii mei. Love you ♥️ În plus, e exact ce aveam nevoie acum de Crăciun ????????. La revedere tobă, lebăr, porc, salată beuf. Mulțumesc celor care mi-au scris la story. Viaţa este minunată”, a scris Jorge pe Instagram.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img