marți, 19 martie, 2024

Jorge si Ciprian Marica, taticii perfecti la plaja. Superbele lor sotii s-au bronzat linistite

Distribuie:

Publicat:

Din ce in ce mai multi tatici prefera sa se implice in joaca, somnul si chiar schimbatul scutecelor copilasilor lor, iar fotoreporterii Click! au surprins imagini emotionante. Protagonisti sunt chiar doi barbati celebri din tara: cantaretul George Papagheorghe, alias Jorge (37 de ani), si fostul fotbalist Ciprian Marica (33 de ani).

Aflati in weekend la mare cu familia, cei doi nu si-au lasat odraslele din brate. Mamicile au fost privilegiate din acest punct de vedere. Vedetele pleaca pe litoral cu tot familionul, cu bone si chiar cu animalele de companie.

Printre persoanele publice aflate in aceste zile pe plaja din Mamaia s-au putut remarca doi celebri tatici care si-au facut datoria asa cum trebuie.

In timp ce mamicile s-au bronzat, au mai avut timp sa soarba un frappe, sotii lor au stat cu copilasii. Jorge a ajuns pe plaja din Constanta alaturi de sotia lui, Ramona (47 de ani), cu care este casatorit de sase ani, si cu David, baietelul lor de doi anisori.

Frumoasa blondina care arata bestial dupa doua nasteri (are din fostul mariaj si o fiica de 18 ani, Ilinca – n.r.), s-a bucurat de cateva clipe de relaxare, avand langa ea un ajutor de nadejde. In tot acest timp, Jorge s-a jucat cu fiul lor, apoi s-a intins pe sezlong si a incercat sa il adoarma. A si reusit! Dupa cateva minute, „printisorul” a inchis ochisorii imediat.

La cateva sezlonguri distanta, s-a putut remarca un alt tatic celebru, la fel de implicat in cresterea copiilor lui. Cirprian Marica si frumoasa lui iubita, Ioana, au doi flacai: Ethan Ioan de aproape un anisor si Albert Andrei, de trei anisori. Fostul fotbalist s-a jucat cu amandoi in apa, apoi au construit castele de nisip. In tot acest timp, iubita lui ii privea mandra pe baietii ei.

Nu ai putea spune ca a trecut prin doua nasteri, caci frumoasa blondina, de profesie medic stomatolog, are un trup impecabil si ai putea jura ca are 17 ani. Dupa ce s-au jucat cateva ore pe plaja, familia Marica a plecat catre hotelul pe care il detine in zona Mamaia.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img