vineri, 19 aprilie, 2024

Jucatoarea de fotbal, Megan Rapinoe, a primit ‘Balonul de Aur’: ‘As vrea sa strig: Ronaldo, Messi, Ibrahimovic, ajutati-ma’

Distribuie:

Publicat:

Jucătoarea de fotbal, Megan Rapinoe, a fost desemnată luni, 2 decembrie, cea mai bună sportivă din lume și a primit "Balonul de Aur". Americanca, la câteva zile după decernarea premiilor, a oferit un interviu celor de la France Football în care a povestit ce rugăminte are pentru Messi și Ronaldo, scrie Mediafax.

Cunoscută în afara terenului de fotbal ca o activistă și homosexuală, Megan Rapinoe (34 de ani) vrea să tragă un semnal de alarmă:

"După JO din 2016, am decis să fiu mult mai implicată în munca mea de activistă. Am vrut să fiu mai bună ca oricând. Ştiu că sunt bună.

Acest Balon de Aur mă răsplăteşte pe ambele planuri, atât fotbalistic, cât şi pe plan social, pentru că vreau să-i fac pe oameni să înţeleagă adevăratele probleme ale societăţii noastre.

Aş vrea să strig: 'Ronaldo, Messi, Ibrahimovic, ajutaţi-mă!'. Aceste vedete nu se implică în probleme, le e teamă să nu piardă tot, dar nu e adevărat. Cine i-ar scoate în afara fotbalului pe Ronaldo sau Messi pentru o declaraţie împotriva sexismului sau rasismului?".

Megan Rapinoe a câștigat de două ori Campionatul Mondial cu echipa națională a Americii

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img