sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Judecatorii Curtii de Apel Suceava au admis propunerea de arestare preventiva inaintata de procurorii Serviciului Teritorial Suceava al Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), intr-un dosar in care Stancescu este acuzata de..

Distribuie:

Publicat:

Prim procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul BotosaniRaluca Stancescu, a contestat decizia de vineri a magistratilor Curtii de Apel Suceava prin care s-a dispus arestarea preventiva a acesteia pentru 30 de zile pentru fapte de coruptie. Decizia definitiva cu privire la masurile preventive luate in cazul lui Stancescu urmeaza a fi luata de Inalta Curte de Casatie si Justitie, anunta Agerpres.

Judecatorii Curtii de Apel Suceava au admis propunerea de arestare preventiva inaintata de procurorii Serviciului Teritorial Suceava al Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), intr-un dosar in care Stancescu este acuzata de santaj, instigare la favorizarea faptuitorului, instigare la compromiterea intereselor justitiei si divulgarea informatiilor secrete de serviciu sau nepublicate.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img