joi, 18 aprilie, 2024

Judecatorii i-au stricat Craciunul Simonei Gherghe! In procesul de defaimare pe care un doctor barladean i l-a deschis vedetei tv, Curtea de Apel Iasi i-a admis apelul reclamantului!

Distribuie:

Publicat:

Simona Gherghe este parte a unui proces care se complica pe zi ce trece pentru moderatoare.
In octombrie 2014, medicul barladean Gabriel Simiciuc a fost acuzat in emisiunea Simonei Gherghe de Catalina Gancianu ca i-ar fi imbolnavit copilul, pe Codrin, care s-ar fi ales cu ciroza hepatica dupa un tratament gresit aplicat minorului. Scandalizat de afirmatiile copilului si ale invitatiilor din platou, Simiciuc a dat-o in judecata si pe Simona Gherghe, dar si pe Catalina Gancianu, pentru defaimare si lezarea imaginii.

Solutia pe scurt: Admite apelul declarat de apelantul-reclamant Simiciuc Gabi împotriva sentinţei civile nr. civile nr. 178/2016 din 10 februarie 2016 pronunţată de Tribunalul Vaslui, Secţia civilă, pe care o anulează în tot. Trimite cauza spre rejudecare aceleiaşi instanţe. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 21 decembrie 2016″, asa suna hotararea Curtii de Apel Iasi, ceea ce inseamna ca problemele Simonei Gherghe in acest dosar se vor inmulti, cel mai probabil, la viitoarea instanta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img