joi, 28 martie, 2024

Julia Roberts si-a sters contul de Instagram si a publicat un mesaj senzational.

Distribuie:

Publicat:

Frumoasa actrita hollywoodiana, Julia Roberts, are multi admiratori, nu doar datorita talentului sau actoricesc, dar si pentru simplitate si farmec personal. Actritei nu-i sunt pe plac evenimentele mondene si companiile zgomotoase. La nunta sa, printre invitati a fost prezent doar o celebritate, si anume Bruce Willis. Recent, actrita a publicat pe o retea de socializare un mesaj de senzatie. Roberts le indeamna pe femei sa renunte la goana maniacala dupa frumusetea exterioara si sa se concentreze pe lucruri mult mai importante.

”Perfectiunea este maladia multor natiuni. Ne acoperim chipurile cu tone de machiaj. In mod sistematic, ne injectam botox si ne infometam pentru a atinge parametrii ideali. Incercam sa corectam ceea ce nu este absolut necesar sa corectam. Iar lucrurile de care ar trebui sa avem grija cu adevarat, raman mereu neglijate.

 

Aceasta este cea mai bine platita actrita de la Hollywood: 40,5 milioane de dolari in doar 12 luni

Stiti despre ce este vorba?
Despre sufletul nostru. Sufletul care are nevoie de ingrijire atenta si zilnica. A venit timpul sa o faceti. Spuneti-mi sincer, cum e posibil sa iti doresti ca cineva sa te iubeasca, daca tu insuti nu te iubesti pe tine? Ascunzandu-ti chipul dupa masti, poti spune cu siguranta ca esti multumit de tine? Nu. Imi doresc sa intelegeti bine un lucru foarte important: nu conteaza absolut deloc cum arati la exterior, daca in interior esti gol. Astazi vreau sa anunt pe toti ca nu voi mai purta nici un fel de machiaj. Nu mai vreau sa ma machiez, pentru ca am obosit sa port fete straine mie. A venit timpul sa arunc mastile jos. Sunt constienta de faptul ca am riduri, dar imi doresc sa le vad, sa le simt. Aceasta sunt eu in realitate, cea adevarata. Si imi doresc nespus de mult sa ma acceptati asa cum sunt. Intelegeti ca artificialitatea conducea lumea, tinandu-ne prizonieri in inchisoarea iluziilor noastre despre cum ar trebui sa aratam? In loc sa traim in armonie cu natura noastra, suntem obligati sa urmam canoane de frumusete ce ne sunt impuse.

Dar stiti ceva?
Am obosit de toate acestea. Si imi spun mie insami: stop! Va indemn pe toti sa va opriti si sa va reamintiti cum sunteti cu adevarat, ce va doriti cu adevarat. Amintiti-va cine sunteti! Nimeni nu va putea niciodata sa corespunda suta la suta criteriilor de frumusete. Aspectul fizic este ultimul lucru ce trebuie apreciat la un om. Tot ce conteaza cu adevarat este sufletul. Tineti bine minte acest lucru pentru totdeauna!”

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img