vineri, 29 martie, 2024

Jurnalist roman, intre victimele atentatelor de la Paris revendicate de Statul Islamic

Distribuie:

Publicat:

Un jurnalist roman, Andrei Marian Mihai, colaborator al France 24, se afla printre victimele atacurilor din Paris, acesta fiind in coma indusa, dupa cum transmite presa franceza. 158 de morti indica ultimul bilant provizoriu. Apropiatii sai scriu pe contul sau de Facebook ultimele date despre starea sa.

“Prietenul nostu Andrei Marian Mihai se afla printre ranitii din atentatul de la Paris, inca nu stim cum este starea lui, din pacate a fost adus in stare grava la spital, imediat ce ni se vor oferi detalii despre stare lui o sa va anunt aici pe pagina lui, sa speram ca vom primi curand vesti cat mai bune. Sa ne rugam ca totul sa fie doar un vis urat!”.

”Ca sa fie clar pentru toata lumea, Andrei a fost indus de medicii francezi in coma, starea lui este una grava, se stie ca deja sunt doua victime de nationalitate romana, Andrei este sustinut de ambasada spaniola la Paris, documentele care le avea la el il acreditau ca cetatean spaniol, nu ma inundati cu mesaje in privat, pana maine medicii nu vor mai da nici un diagnostic, va multumesc pentru toate gandurile si ma scuzati ca nu va pot raspunde la mesaje, maine cand familia lui va fi aici voi putea sa va raspund la mesaje, sa ne rugam ca bunul Dumnezeu sa il readuca printre noi, inca nu este momentul ca el sa plece spre alte locuri .”, se mai arata pe acelasi cont de Facebook.

sursa;stiripesurse.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img