marți, 23 aprilie, 2024

Jurnalist TVR, DISPARUT! Autoritatile au fost ALERTATE

Distribuie:

Publicat:

Un barbat in varsta de 54 de ani, din localitatea Suceagu, comuna Baciu, judetul Cluj, a plecat de la domiciliu, din data de 15 iulie 2017 si nu a mai revenit, informeaza B1 Tv.

Numele sau este Bardocz Sandor si era jurnalist la TVR Cluj, inca din 1990. In ultimii ani s-a aflat de multe ori la Sic, unde a prezentat festivalul de toamna. Politia a fost sesizata cu privire la faptul ca a acesta a parasit locuinta din Suceagu, plecand intr-o directie necunoscuta.

In lipsa unor alte indicii, organele de ordine fac apel la cetatenii care pot furniza orice informatii despre persoana disparuta, sa se adreseze celei mai apropiate unitati de politie sau sa sune gratuit la 112!

Semnalmente: inaltime – 1,75-1,80 m, greutate – 75 kg, constitutie atletica, fata ovala, ochi caprui, par saten, tuns scurt. La data plecarii, purta un tricou, pantaloni de culoare bej si pantofi de culoare maro.

Un amanunt de context, mai mult decat de cauzalitate: localitatea de domiciliu a lui Bardocz Sandor se afla in apropierea celebrei Paduri Baciu din Cluj, unde se zice ca au loc diverse fenomene misterioase.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img