vineri, 19 aprilie, 2024

Jurnalistii barladeni au dat condeiul pentru pusca

Distribuie:

Publicat:

O data pe an ziaristii barladeni lasa agenda si pixul pentru a pune mana pe arma. Deja a devenit o traditie “ Cupa presei la tir” care se organizeaza in preajma zilei de 25 Octombrie, atunci cand Armata imbraca haine de sarbatoare.                            

Marti , 23Octombrie, jurnalistii au luat pozitia de drepti si au ascultat cu interes prezentarile gazdelor in legatura cu arma pe care urmau sa o foloseasca: AKM 47. Pret de o ora,  manuitorii stiloului au incercat sa loveasca tintele si sa adune punctele. La final, clasamentul arata astfel astfel: pe locul I , la femei, s-a clasat Gina Gheorghiu ( fotograful Primariei) obtinand 62 de puncte, locul II  Simona Mihaila ( ziarul “ Estnews”) si Cezara Mironica ( “ Vremea Noua”).

La barbati, cu 48 puncte a obtinut locul intai Adrian Arnautu- purtatorul de cuvant al Primariei Barlad, medalia de argint a fost adjudecata de George Proca de la “ Estnews” cu 22 de puncte iar bronzul i-a revenit lui Gabi Sandulescu de la Conytv.            
                        
A fost o experienta  interesanta in care , novicii in ale armelor, au invatat ca fiecare meserie are plusuri si minusuri si ca in spatele experientei si  a realizarilor se afla mii de ore de antrenament.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img